LOKAL


Vi har våran klubblokal i Mullsjö på Järnvägsgatan 19. Bredvid posten, mittemot det gamla vattentornet. Ingång på västra sidan.

Det är en mycket ny lokal då vi flyttade in här sommaren 2002 efter ha befunnit oss på Järnvägsgatan 71 (71:an) i 20år (den lokalen var ett litet trångt ställe utan ventilation med 76m2 judomatta liggande från vägg till vägg

När vi hade flyttat in 2002 la vi ut den matta vi hade, då var det 90m2 varav 25m2 är en gammal skräpmatta som vi hoppas kunna klä om.
Men det fanns fortfarande en stor scen i lokalen som tog upp stor plats, 5x9m2.
Vårt första mål var att riva scenen, vilket vi gjorde precis innan terminsstarten sommaren 2003. Efter det la vi ut golv från vägg till vägg, vilandes på ett lager bildäck. Vi lyckades precis bli klaras så vi kunde lägga ut en temporär träningsmatta innan terminsstarten.

Ett halvår senare, vid julen, fick vi vår 136m2 nya fina matta. Vi behövde en 1m2 mattbit för att kunna lägga hela mattan eftersom vår lokal är 15x9m2 så vi bytte en stor matta mot en liten med Habo JK.
Nu är det sånär matta från vägg till vägg. Det saknas ungefär 20cm på varje långsida. Vi jobbar i skrivande stund på att klippa och klä om gammal skräpmatta som vi kan lägga där. Efter det är klart kommer våra visioner tvinga oss att fortsätta att förbättra vår dojo.

Fler foto på detta underverk kommer så fort tillfälle ges!