Budoklubben Yoi Mullsjö

IPPON CUP

Ippon Cup statistik

Allmänt

Vi har vårat årligen återkommande arrangemang Ippon Cup i samarbete med Habo Judoklubb.

Detta är en trevlig liten Judotävling vi brukar anordna i Mullsjö nån gång under våren eller i Habo nån gång runt sista helgen i November varje år.

Viktklasser

Eftersom vi tycker att man ska så så många matcher som möjligt så kör vi bara pool-system, dvs alla möter alla i den viktklassen, samt för att förhindra att vi måste göra om alla viktklasser och att ungarna bantar innan tävlingen så lottar vi viktklasserna efter invägning.

Tidtagningsystem & poängtavla

Vi använder dator som tidtagare och poängtavla för att kunna köra sekreteriatet med lite folk (sparar 2 personer på koka tavlan), programmet vi använder är ett egenutvecklat speciellt för Judotävlingar.

Tekniskt humbojumbo angående tidtagarprogrammet

Det är skrivet för Amiga-datorer pga. av smidigheten att få ut bilden till en TV, samt att det är den dator jag själv äger och utvecklar programvara på (en underbar maskin att programmera för).

Eftersom Amiga datorerna börjar bli allt mer sällsynta så har jag påpörjat en portning ab systemet till Linux (oxå ett mycket trevligt system att utveckla för).

Programmet i sig är uppdelat i en visar-del och en styr-del (client/server stuck på det hela), visar delen finns än så länge endast för Amiga, emedans styrdelen finns för både Amiga och Linux

Finnes det någon som vore intresserad att använda eller testa programmet så skriv ett mail och chocka mig :-).