Hanna Rehnkvist

Favoritteknik:
Hadaka jime. Den sitter så bra när man väl får in den lixom=)

Började träna:
Kommer inte ihåg det, men jag tog gult bälte den 22/11 1995. Trände dock inte så länge utan slutade efter ca ett år. Började igen efter fem år och tog det oranga bältet 5/4 2000. Sedan har jag inte slutat igen utan bara fortsatt=) Kan stolt säga att jag tagit ett bälte per år sedan jag tog det oranga.

Senaste gradering:
Den 11/6 2003 tog jag brunt bälte. Det blev en liten milstolpe för mej. Känns bra att ha kommit så långt, för det trodde jag aldrig att jag skulle göra.

Ett minne:
Kommer aldrig att glömma en tävling, västcup var det om jag minns rätt, när jag skulle tävla mot en brunbältare. Själv hade jag grönt och var totalt vettskrämd när jag gick upp på mattan. Hade fått en del råd av Stefan Hemb om hur jag skulle göra för att få henne på fall. På nåt vis lyckades jag göra som han sa och vann den första matchen på en strypning. Okej, hon vann över mej sen, men jag var väldigt stolt över vad jag gjort ändå!

Tycker om:
Pojkvännen, skogen, att rida och sjunga.

Avskyr:
Spindlar och andra vedervärdiga kryp, att förlora, att inte ha kondition och inälvsmat.

Mål:
Att bara vara nöjd.

och vad säger dom om henne:

  • Tycker inte om att göra fel (vem gör det!?). Tycker om att stå å fnissa i ett hörn med Janet.
  • Kraftpaket, pang på, ser både lömsk och gullig ut på samma gång :)
  • En impulsiv flicka som tycker om att sjunga, mycket förtjust i grädde. Attackerar alltid våldsamt och blir väldigt sur om hon förlorar. Har även en lustig tendens att alltid hamna med baken uppåt i alla lägen.