Vem är jag?En liten info till er som hittat hit av en slump. Det här är inte något för er.Enkla fakta: (så gott som värdelösa)
Född:
Längd:
Vikt:

4 Maj, 1979
185 cm
90 kg

Så vad mer kan man tänkas vilja veta? Förmodligen ionte mycket ;) Men här kommer lite mer, om nu någon skulle vara av avvikande uppfattning:

Jag föddes som sagt den 4 maj 1979. I skövde. Just den hart tiden av mitt liv har jag inte så mycket minne av. Men jag vet att jag snart fördes hem till Mullsjö för att där tillbringa många år av mitt liv.

Altefter som åren gick blev jag större och större tills en dag, då jag nådde blomkrukorna :) Tänk vilken underbar tid det måste varit Världen var full av stora saker som man kunde slänga i golvet. :) Och var gång man gjorde det så kom det nån och lät så där konstigt...

Men att sitta här och räkna upp alla dumma saker jag gjort skulle ta ganska lång tid. ;) Inte vara vidare roligt så här slutar det.

Vad som däremot kan sägas om mitt liv är. Det har hänt mycket, men inte som är intressant. Det kan nämnmas att jag varit I ryssland.
Trillat ner med huvudet först från en björk (i ett försök att leka Tarzan).
Fått mitt högra ögonbryn krossat ett flertal gånger. varav en gång var i Göteborg på stationen av en gammal tant, som inte såg mig. (även jag har varit liten ).
Listan är lång och pinsam.

Dom intressen jag har haft under livet är:
Fotboll.
En ganska kul sport. Som jag snabbt slutade med. Då min mor tvättade Mina skor samtidigt som jag skulle träna. Och jag var tvungen att göra det i stövlar... Där tog min kariär slut. ;) (var nog egentligen inte så mycket mammas fel)
Basket
Är en annan sport jag fösrökt mig på. Med ett något bättre resultat. Något jag slutade med. efter att hållit på några år. Minns fortfarande inte varför...
Cyckling
Denna underbara sport. :) Detta är nog den sport som jag tycker mest om. Kunde vara ute i timmar och träna. Tyvärr Så råkade mina knän lite illa ut. Annars hade jag nog fortfarande hållt på.
Judo
Det jag håller på med just nu.