Skvaller och sånt


980330
Sommartid!!!! Äntligen blir det lite ljusare på kvällarna...inte alls dumt! Det firade jag med att lägga in en gästboksfunktion på sidan. Skriv gärna in nått trevligt (eller otrevligt om du tycker det är bättre). Annars har jag nog inte så mycket att tillägga idag..nä det får nog vara så.

980323
Idag har det varit en hel del pul med siten...en riktigt rundsmörjning kan man säga, men man blir ju aldrig riktigt nöjd så pulande kommer säkert att fortsätta. Var på föreläsning på förmiddagen, en riktigt inressant föreläsning, spenderade 2 timmar med att titta på när en föreläsare bytte fönster i Macromedia Director. Kan det bli bättre? Antagligen inte....
Såg på nyheterna att polisen skall vara hårdare med fortkörningar, låter väl vettigt. Jag menar man skall ju syssla med sånt man kan, och inte ge sig på allt för svåra saker...(ironi)
Sen hade visst Jeltsin kvicknat lite grann, sparkade en regering som vanligt när han inte har nått att göra...
ojojoj...det blev visst lite politik idag...det får ju inte upprepas...tack för mig!

980317
Ok, så var det dags för de utlovade bilderna från Danmark, om du missade dom så finns de på första sidan, väl värda en titt!! Annars är det lugnt än så länge, kurserna har dragit igång igen så man får väl bita i det sura äpplet ytterligare en gång...men det får väl gå. Också tycker jag att vi skall tänka på Anders Högsell som verkar ha haft det tufft denna helgen..se hans sida.
Nu ska jag kolla om min kompis Kurt hemma i Olofström har klarat av att komma igång med ICQ....
Slut för idag!

980311
Det var ett tag sen det kom nått nytt inlägg på den här sidan...jag har precis kommit tillbaka från en liten tripp till Danmark. Bilder kommer senare. En ganska trevlig liten tjänsteresa. Men man blir trött av att resa så nu får jag nog gå och sussa.
Bye!

980304
ÅÅÅÅÅÅ va roligt! Nu finns det parkeringsplatser vid Högskolan! Massor! Få se om jag kan räkna så långt....jo det blev 16 st till Ingenjörshögskolans elever.....de skall lottas ut så det blir rättvist...för rättvisa det är Högskolan...Om man vinner lottningen får man en alldeles egen Numrerad parkingsplats! En liten hake är dock att man dessutom får en räkning på 700kr, men vad gör det....man får ju parkera sin bil utan för skolan....ända fram till sommaren...är det inte fantastiskt!!!
För den som inte märkte det präglas dagens inlägg i debatten av ironi....Tack för idag, hej!

980303
Tänkte hoppa över att skriva nått idag....men jag sitter ju ändå här...Jobbade länge idag...inte så ovanligt med tanke på att den där Edén alltid har så bråttom hem....

Dagens tips: Don't eat yellow snow

Kanske borde hoppat över dagens inlägg ändå....nu är det för sent....


980302
Ny månad, nya rutiner....Gamla noteringar på från den här sidan arkiveras månadsvis. Så vill du kolla på gammalt snack, så klicka bara på månaden i fråga....knepigt va!?! För övrigt en lugn dag, var hemma i helgen, ute på Båten som vanligt, riktigt trevligt....
Och så tänkte jag önska Hygge lycka till nu när han gått och blivit sambo....
Das war alles!