Skvaller och sånt


980228
Vilken tuff bakgrund jag hittade till den här sidan då.....Använd den gärna till skrivbordsunderlägg för att vila ögonen på nått vackert emellanåt.. ;-)
Nåväl...sitter hemma vid min faders burk och knackar lite...svårt att låta bli datorn. Missade precis V75, med marginal men vi kanske tar den nästa vecka....då ska ju jag vara med och tippa. Nu är det bäst att man återgår till Tipset, man vet aldrig...man kan ju iallafall vinna på jokern! Bye för idag!

980225
Ok, idag måset jag klaga! På vem då? Jo, givetvis på den där Högskolan här i stan. Här har man tusentals studenter, varav ett helt gäng äger en bil. Bortåt en 1000 st skulle jag tro. Hur många parkeringsplatser kan man erbjuda Ingenjörshögskolans elever frågar man sig då.....Svaret är förbluffande (men man har ju slutat att förvåna sig över denna skola) 0 st p-platser!!! Jag funderar över logiken i detta men tyvärr, vet du svaret maila mig gärna! Det är väl lika bra vi förbjuder alla studenter att ha bil med en gång, sen är ju problemet löst!980222
Härligt!!!! Äntligen en svensk skidåkare på pallen, men det var ju i grevens tid. Tack för den, Niklas Jonsson!


980218
Finnar, finnar, finnar alltid dessa eviga finnar.......nåja...man kan inte vinna allt. Annars en lugn dag..... Edén bestämde sig för att göra sig av med guld-kobran....och undertecknad fick den för dålig "strapp-teknik", men lugn i stormen.... Edén får ta det försiktigt för att inte få tillbaks den redan imorron......(det här är ganska internt och förstås säkert inte av många...men ändå...)


980217
Tillbaka efter några dagars ledighet...ganska skönt faktiskt (ledigheten alltså). Var hemma och "firade" alla hjärtans dag med flickvännen. På Saab var allt sig likt förutom.....Pelle B har förlovat sig med Li!!! Det är bara att gratulera!!!! En besvikelse för dagen var att Edén inte släppte några nya bomber....men den som väntar på nått gott..... Kanske hans bomber blir så rumsrena att de kan publiceras i skrift en dag, men det är tveksamt.... ;-)

Nä...det där får räcka för den här gången...jag sitter nog lite för mycket framför burken för tillfället....så nu får det vara bra för idag....