Skvaller och sånt


980428
Det var inte igår som det kom nått nytt här...jag är ganska upptagen med annat för tillfället skolan är på sluttampen å det börjar bli dax att se sig om efter ett arbete. Så aktiviteten på sidan ligger nog lågt ett tag framöver...men det kommer säkert bättre tider. Hoppas kunna hitta nått nytt att komma en gång i veckan iaf på siten...men vi får väl se.
over and out

980416
Igår hittade jag ett tufft sharware program som kan massor med serienummer (över 8000)....jag la de på första sidan så det är bara att ladda hem. Skönt att det finns användbara program på nätet. Annars ä det lugnt...en hel del att göra i studierna bara...men det får väl gå. Just nu sitter jag hemma i Olofström på farsans burk å hackar, det går ganska bra det med.
Nå väl..see ya!

980408
Så kommmer snart påsken med alla de små kycklingarna å allt det där....då är det väl bäst att man flyger hem till blåkulla en sväng eller hur det nu var. Hur som helst ska jag ta mig hemåt Olofström för ett par dar eller så...lite semester kan man ju säga. Det skall sitta fint. Får väl se om man kan uppdatera sidan faderns burk... det ska väl inte bli omöjligt.
Så happy påsk på er alla monsterdiggare!

980406
I'm back...ett tag sen jag skrev nått här men nu kommer det lite iaf...Återigen har jag pillat och mixtrat med siten, till det bättre hoppas jag...bakgrunderna är lite grafiktunga men det går nog ändå...
Vi får väl se...annars blir det väl klagomål....